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Research Methods for Anthropological Studies of Food and Nutrition Volumes I-III

Katalog der HS Landshut (1/1)

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Research Methods for Anthropological Studies of Food and Nutrition

Volumes I-III

Erscheinungsort: New York ; Oxford
Verlag: Berghahn Books
Erscheinungsjahr: [2017]
Umfang: 1 Online-Ressource (770 Seiten)
ISBN: 9781785333644


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Titel: Research Methods for Anthropological Studies of Food and Nutrition
Untertitel: Volumes I-III
Von: ed. by Janet Chrzan, John Brett
Verf./Hrsg./Bet.: Albala, Ken
Verf./Hrsg./Bet.: Arias-Steele, Sara
Verf./Hrsg./Bet.: Black, Rachel E.
Verf./Hrsg./Bet.: Borre, Kristen
Verf./Hrsg./Bet.: Brenton, Barrett P.
Verf./Hrsg./Bet.: Brett, John
Verf./Hrsg./Bet.: Brett, John
Verf./Hrsg./Bet.: Cavanaugh, Jillian R.
Verf./Hrsg./Bet.: Chaiken, Miriam S.
Verf./Hrsg./Bet.: Chrzan, Janet
Verf./Hrsg./Bet.: Chrzan, Janet
Verf./Hrsg./Bet.: Counihan, Carole
Verf./Hrsg./Bet.: Devine, Sharon
Verf./Hrsg./Bet.: Dufour, Darna L.
Verf./Hrsg./Bet.: Esterik, Penny Van
Verf./Hrsg./Bet.: Goodman, Alan H.
Verf./Hrsg./Bet.: Gross, Joan
Verf./Hrsg./Bet.: Hadley, Craig
Verf./Hrsg./Bet.: Himmelgreen, David A.
Verf./Hrsg./Bet.: Jenike, Mark
Verf./Hrsg./Bet.: Johnson, Caley A.
Verf./Hrsg./Bet.: Lieberman, Leslie Sue
Verf./Hrsg./Bet.: Livengood, Sarah V.
Verf./Hrsg./Bet.: Long, Lucy M.
Verf./Hrsg./Bet.: Marten, Meredith
Erscheinungsort: New York ; Oxford
Verlag: Berghahn Books
Erscheinungsjahr: [2017]
Erscheinungsjahr: © 2017
Umfang: 1 Online-Ressource (770 Seiten)
Bemerkung: Description based on online resource; title from PDF title page (publisher's Web site, viewed 07. Nov 2022)
Bemerkung: In English
ISBN: 9781785333644
Abstract: The dramatic increase in all things food in popular and academic fields during the last two decades has generated a diverse and dynamic set of approaches for understanding the complex relationships and interactions that determine how people eat and how diet affects culture.  These volumes offer a comprehensive reference for students and established scholars interested in food and nutrition research in Nutritional and Biological Anthropology, Archaeology, Socio-Cultural and Linguistic Anthropology, Food Studies and Applied Public Health
Volltext E-Book: https://doi.org/10.1515/9781785333644?locatt=mode:legacy
DOI: 10.1515/9781785333644
Subject: Food habits Methodology Nutrition Research Nutritional anthropology Research
Volltext : https://doi.org/10.1515/9781785333644?locatt=mode:legacy
B3Kat-ID: BV048571741
Aufnahme am: 22.11.2022